• Sök till Koreanska Sällskapets styrelse!

  Vill du vara med att utveckla en förening som främjar relationerna mellan Sverige och Korea, samt informerar om Koreas kultur, historia och nutid? Sök till Koreanska sällskapets styrelse!   

  Koreanska Sällskapet med Koreaambulansen söker nu nya medlemmar till sin styrelse. Tillsammans planerar styrelsen Koreanska Sällskapets årliga aktiviteter såsom Vårutflykten, Fokus Korea, Julfesten samt det senaste tillskottet Korea Culture Festival i Kungsträdgården (i samarbete med den koreanska ambassaden). Styrelsen förvaltar också historien om det svenska Röda Korssjukhus och dess veteraner som deltog i Koreakriget på 1950-talet. Styrelsen ger ut ett stipendium för studier i Sydkorea samt sköter också medlemstidningen Yoboseyo, webbplatsen koreanska.se och sociala medier.

  Var med och utveckla Koreanska sällskapets verksamhet och riktning, och hur vi kan fortsätta att främja intresset för Korea!

  För frågor om att sitta i styrelsen – kontakta valberedningen: patrik.hult@ telia.com, haglundsofie@gmail.com, nils. ake.borgstrom@tele2.se

  Du kan också kontakta styrelseordförande Lars Frisk, lars.frisk@lokkan.se

  Ansök senast den 19 april

Comments are closed.