• ”Att arbeta och leva som svensk kvinna i Korea”

   

  Koreanska avdelningen inbjuder er hjärtligt till gästföreläsningen av Ida Kymmer:

  ”Att arbeta och leva som svensk kvinna i Korea”

  Ida Kymmer flyttade till Seoul 2009 och har jobbat som journalist, varit den första icke-koreanska anställda på den koreanska riksdagen, jobbat som kompositör för modern dans där hon jobbade med att integrera koreanska traditionella instrument och även fick, som första icke-Korean, 2011 한국예술평론가협의회 / Korean Association of Culture Critics pris “Remarkable Artist of the Year”.

  Ida drev den kreativa kommunikationsbyrån “Evonas” under två år i Seoul, där hon jobbade med att integrera multinationella team med koreanska kunder och gjorde bl.a. multimedia-installationer för Phillipe Starcks SLS Hotel & Casino i Las Vegas.

  Ida har en magister i Freds- och konfliktvetenskap från Malmö Högskola och är mitt i en MBA vid Berlin School of Creative Leadership.

  Idag jobbar Ida driver idag konsult- och eventbyrån Espere (http://espere.co) i Seoul, som hjälper kunder att utvidga till nya marknader och specifikt hjälper sydafrikanska vinproducenter att expandera på den koreanska marknaden. Hon pendlar mellan Seoul, Kapstaden, Warszawa och Paris.

  Datum: Måndag 9 oktober, 2017

  Tid: 16:00-18:00

  Plats: Stockholms universitet, Kräftriket, Hus 4 – Aulan
  Vägbeskrivning: Roslagsvägen 101, 0.8 km söder om T-bana Universitetet, /Frescati; ’Albano’ med buss 50 eller 670

  Välkommen!

Comments are closed.